top of page
Tolga Sürensoy

Makalot, Toplantıları İyileştirmek için ASTROS Çözümlerini Kullanmakta


Makalot, lider bir hazır giyim üreticisidir ve dünyaca ünlü giyim markaları ve perakendecilerinin en iyi ortağıdır. Şirket sadece büyüme ve kâr peşinde koşmakla kalmıyor, aynı zamanda kurumsal sosyal sorumluluğu (KSS) yerine getirmeye de önem veriyor. Makalot, uluslararası CSR standartlarını karşılamak için enerji tüketimi verilerini topluyor ve bunları kendi sistemlerine kaydediyor.


Tüketim verilerini kaydetmek için çalışanların önce dizüstü bilgisayardaki bir tarayıcıyla ERP sistemini açması, ardından belgeleri doldurmak için akıllı telefondaki ERP uygulamasını tarayıcı olarak kullanması gerekiyor. Dünyanın her yerindeki çalışanlarına çalışma prosedürünü öğretmek amacıyla Makalot, gösteriyi hazırlamak için video konferans (VC) araçlarını ve kablo tabanlı ortamı kullandı. Ancak geleneksel yaklaşımla bazı sorunlarla karşılaştılar.

  • Uzak çalışanların hem akıllı telefonun hem de dizüstü bilgisayarın arayüzünü görebilmesine olanak sağlamak için eğitmenin akıllı telefonu çevirmesi, masaüstü ekranını paylaşırken ekranını web kamerasında göstermesi gerekiyor.

  • Diğer bir yaklaşım ise her iki cihazın da Video Konferans oturumuna bireysel bir hesapla katılmasıydı.

Ancak yine de gösterim her iki cihazda aynı anda gerçekleştiğinden aynı anda yalnızca bir ekrana odaklanılabilir. Bu yöntemin uzaktaki çalışanların çalışma prosedürünü anlaması zordur.


Hangi yaklaşımı benimserlerse seçsinler eğitmenin uygulaması için en uygun gösteri ortamını bulamadılar. Bu nedenle Makalot, ASTROS kablosuz sunum çözümünü entegre etmeye karar verdi.


4 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page